top of page

Høj kvalitet på
tandbehandlinger

At undgå huller i tænderne(karies), og tandkødssygdomme (parodontose), er afgørende for at bevare sunde og stærke tænder hele livet igennem.

 

Den bedste forebyggelse er din egen daglige indsats. Derfor er instruktion i tandpleje, og en individuel forebyggende snak om netop dine problemer med tændernes vedligehold, en vigtig del af tandlægens og tandplejerens arbejde.

IMG_7617-2.jpg

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Aktiv 49.png

Proteser

NIMA-HOS-2010-06-02-10801.png
NIMA-HEA2009-03-1810221.jpeg

Tandfyldninger

I dag bruges plastfyldninger, da disse ikke indeholder kviksølv og støtter resttanden bedre end sølvamalgam. Ved forbehandling af tanden trænger plasten ind i denne og limer tand og fyldning sammen. Det er desuden ved brug af dette materiale muligt, at matche næsten alle tandens farvenuancer.

Ved større defekter, meget svækkede eller revnede tænder, vil det ofte være nødvendigt at dække tanden med en krone. Denne kan være af porcelæn over en metalkerne eller udelukkende keramisk, som ved brug af moderne materialer har fået en helt unik kosmetik og styrke.

Broer erstatter manglende tænder. De fremstilles af samme materialer som kroner, og bruges hvis der mangler en eller flere tænder. Det er en forudsætning, at de tilstødende tænder er stærke nok til at bære broen. I mange tilfælde vil det være mere skånsomt at vælge et implantat i stedet. Læs om implantatbehandlinger her.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Kosmetisk behandling

Dit smil gør din hverdag lettere og gladere – men mange mennesker tør ikke smile pga. misfarvede eller defekte tænder. Vi kan f.eks. lukke fortandsmellemrum, fjerne misfarvninger og defekter med plast/porcelæn og give dig netop det, som du synes mangler ved dit smil.

Vores tandblegninger foretages ved hjælp af blegegeler, som virker på tænderne i individuelt fremstillede skinner. Det er en meget skånsom metode, som desuden kan gentages med cirka to års mellemrum uden andre omkostninger end indkøb af ny gel.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Skærmbillede 2022-03-07 kl. 10.37.07.png

Parodontosebehandling

NIMA-DEN2009-03-1610531.jpeg

Parodontose er en sygdom, som i større eller mindre grad rammer mange i løbet af livet. Den er til en vis grad arvelig og rammer i højere grad rygere, sukkersygepatienter og personer med nedsat immunforsvar.

Parodontose begynder som en betændelse i tandkødet ,der som oftest kun vil være lidt ømt og rødt og eventuelt vil bløde ved tandbørstning. Stoppes betændelsen ikke, kan den brede sig til kæbeknoglen, hvorved tænderne bliver løse og kan risikere at falde ud. Parodontose skyldes særlige bakterier i tandkødslommen omkring tanden. Når disse fjernes af din behandler, og holdes væk ved daglig forebyggende indsats af dig, kan sygdommen holdes nede.

 

Ved parodontosebehandling hjælper vi dig med at bremse sygdomsudviklingen ved regelmæssigt at rense tandrødderne og ved at vise dig, hvordan du bedst holder dine tænder rene. Hos nogle er det nødvendigt at korrigere tandkødet kirurgisk for at kunne opnå et godt resultat.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Rodbehandling

En rodbehandling er nødvendig, hvis der er trængt bakterier ind i nerven pga. et stort hul i tanden, hvis tanden er revnet, eller hvis et slag har ødelagt nervens forbindelse gennem rodspidsen.

Vi bruger de nyeste udrensnings- og fyldningsteknikker.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

NIMA-DEN2012-04-1310081.jpeg

Implantatbehandlinger

NIMA-MIX-2010-04-2910971.jpeg

Vi har udført implantatbehandlinger  siden 1997. Vi bruger nogle af verdens mest anerkendte og veldokumenterede implantatsystemer, som giver mulighed for resultater, der ikke kan skelnes fra naturlige tænder. Klik HER for at se et eksempel.

Vi opdaterer løbende vores viden via kurser flere gange årligt.

 

Vi har stor erfaring med implantat-kirurgiske rekonstruktioner. I overkæben er der f.eks. ofte kun en tynd knogler under kæbehulerne. For at genskabe knoglen, så der er plads til implantater, foretager vi et såkaldt Sinusløft. Dette er afgørende for et godt og stabilt resultat, og ofte kan det foretages samtidigt med implantatindsættlesen.

Vi modtager også henvisninger fra andre tandlæger til alle vores kirurgiske behandlinger.

Kom op til en gratis konsultation, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Proteser

Vi udfører protesebehandlinger med støbte stålstel, unitors, der kan forankres dels på egne tænder, dels på implantater. I samarbejde med kliniske tandteknikere fæstner vi løse tandproserer vha. forbindelser mellem protesen og et eller flere implantater i kæben.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

NIMA-MIX-2010-04-2910391.jpeg
MØNSTER.png

Implantatvejledning

NIMA-MIX-2010-04-2910701.jpeg
NIMA-DEN2009-03-1610351.jpeg

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Mundhygiejne

Efter implantatindsættelse er det vigtigt, at du holder munden ren for at undgå infektion. Undgå at spise og drikke en time efter mundskylning. For at rengøre omkring implantatet anbefales det at rense med en vatpind dyppet i klorhexidin, i de første 14 dage, herefter kan der bruges en solotandbørste. Denne anvendes direkte på toppen af implantatet mindst tre gange dagligt.

Kosten

Vent med at spise og drikke indtil lokalbedøvelsen har fortaget sig. Mad og drikke skal resten af dagen være afkølet, da varm mad og drikke kan medføre blødning fra såret. I den kommende uge skal du spise blød kost og undgå at spise i den side hvor implantatet sidder.

Fysisk aktivitet

Du skal undgå hård fysisk aktivitet i det første døgn, da dette kan medføre blødning fra såret.

Medicin

De første 3 dage kan der være behov for smertestillende medicin. Har du behov for smertestillende medicin, anbefaler vi håndkøbstabletter som eksempel paracetamol (Pinex, Panodil, Pamol ) eller Ipren.

Hævelse og blødning

Det er almindeligt, at du bliver hævet og misfarvet i dagene efter operationen. Hævelsen og misfarvningen kan trække ned på halsen . Det kan hjælpe på hævelsen, hvis du ligger højt med hovedet om natten, eller lægger noget koldt på.

Efter tandudtrækning

Tandbørstning og mundskylning

Det er vigtigt, at du holder munden ren for at undgå infektion. Du skal børste tænder morgen og aften, men med forsigtighed de steder, hvor tænderne er trukket ud.

Undgå så vidt muligt at suge / føre tungen op i såret. Dette er vigtigt for ophelingen.
 

Kosten

Vent med at spise og drikke til bedøvelsen har fortaget sig. Mad og drikke skal resten af dagen være afkølet, da varm mad og drikke kan medføre blødning fra såret.

Tyg så vidt muligt i den raske side af munden og skyl evt. munden i rent vand efter hvert måltid, så madrester ikke bliver liggende i såret. Det kan evt. være nødvendigt at spise blød og tyggevenlig kost de første dage efter tandudtrækningen.
 

Fysisk aktivitet

Undgå hård fysisk aktivitet i de første dage, da dette kan medføre blødning fra såret.

Smerter.

Med mindre andet er ordineret, anbefaler vi smertestillende håndkøbstabletter som f.eks.paracetamol ( Pinex, Pamol, Panodil) eller Ipren.
 

Blødning

De første dage kan det sivebløde lidt fra såret. Siveblødning skal fortage sig efter 3 dage.

NIMA-PEO-2010-01-28-10281.jpeg
NIMA-KID-2010-06-10-10881.jpeg

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Efter operativt indgreb

NIMA-PEO2012-06-0110501.jpeg
NIMA-WOR2009-03-1710031.jpeg

Tandbørstning og mundskylning

Det er vigtigt, at du holder munden ren for at undgå infektion. Du skal børste tænder som sædvanligt. Vi anbefaler, at du skyller munden 1 minut med Klorhexidin mundskyl 0,12%. Dette gøres en time efter eller før tandbørstning. Undgå at spise og drikke en time efter mundskylning. Du skal fortsætte med mundskylning indtil trådene er fjernet.
 

Kosten

Undgå at spise og drikke de første 2 timer efter indgrebet. Mad og drikke skal resten af dagen være afkølet, da varm mad og drikke kan medføre blødning fra såret. Tyg så vidt muligt i den raske side af munden. Indtag evt. blød og tyggevenlig kost de første par dage efter operationen.

Fysisk aktivitet.

Undgå hård fysisk aktivitet i de første dage, da dette kan medføre blødning fra såret.

Smerter.

Med mindre andet er ordineret, anbefaler vi smertestillende håndkøbstabletter som f.eks.paracetamol ( Pinex, Pamol, Panodil) eller Ipren.


Hævelse

Der kan forekomme hævelse i området. Dette fortager sig efter et par dage.


Blødning

De første dage kan det sivebløde lidt fra såret. Siveblødning skal fortage sig efter 3 dage.

eller skriv til kontakt@triatand.dk

Tandlæge-østerbro-triatandLOGO_IKON.png

Tlf. 35 38 14 54
kontakt@triatand.dk

Tandlæge-østerbroFACEBOOK_IKON.png
tandlæge-østerbro-INSTAGRAM_IKON.png
FIND VEJ

Tandlæge- og Implantatklinikken

Østerbrogade 74-76,

2. sal, 2100 København Ø

ÅBNINGSTIDER

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

08:00

09:30

07:45

09:45

07:45

-

-

-

-

-

16:30

17:30

16:30

19:00

15:30

Tandfyldinger
Kosmetisk
Parodontose
Rodbehadin
Implantater
Proteser
vejledning1
vejledning2
vejledning3
bottom of page