top of page

Din tandlæge på Østerbro byder nye patienter velkommen

Første tandlægebesøg til tandlægen på Østerbro kun
403 kr + et gavekort på 500 kr.*

*Kun i forbindelse med undersøgelse og røntgen/tandrens.

Gavekort til Triatand - Tandlæge Østebro
Hvordan skal vi kontakte dig?

Tilbud til nye patienter til tandlæge på Østerbro

 

I en begrænset periode tilbyder vi nye patienter en grundig undersøgelse af tænder, tandkød og mund, inkl. røntgenbilleder til en fordelagtig pris, da første besøg, honoreres med et gavekort på 500kr. Hvis du er 25 år eller yngre er det endnu billigere.

Du vil få en Diagnostisk Grundydelse(DG) og røntgenbilleder(Bitewings) og hvis der i den forbindelse konstateres sygdomme der kræver yderligere behandling, vil du får et behandlingsoverslag, der giver et godt overblik over, hvad der skal laves og hvor meget det vil koste.

Det er her du du kan bruge dit gavekort på 500,- der kan benyttes til alle frie ydelser, fx. bedøvelse, plastfyldninger, kroner mv.

Hvis vi står i den dejlige situation, at der ikke er behov for yderligere behandling nu her, er du selvfølgelig velkommen til at gemme gavekortet, der vil virke de næste 3 år.

Hos Tandlæge- og Implantatklinikken Trianglen går vi højt op i tillid, faglighed og kvalitet, til en fornuftig pris. Vi benytter os af de nyeste hjælpemidler og behandlingsprincipper og går meget op i at lytte til dine ønsker og behov, så vi får de allermest tilfredse patienter.

Hos os, behøver du hverken være bange for tandsmerter eller lommesmerter, da vi ligger mellem 10 og 25% under priserne i forhold til andre klinikker på Østerbro.

MØNSTER.png

Implantatkonsultation

hos tandlægen på Østerbro

Da vi har stor erfaring og ekspertise inden for implantatbehandlinger, tilbyder vi en gratis undersøgelse og et pristilbud på et eller flere implantater, uanset hvor stort dit problem er.

Udfyld venligst formularen og en klinikassistent vil kontakte dig hurtigst muligt eller ring på 35 38 14 54 og vi hjælper dig med det samme.

Først besøg hos tandlægen på Østerbro

 

Ved første besøg hos Triatand - din tandlæge på Østerbro - vil du blive registreret i receptionen, hvor du skal vise sundhedskort, evt. medicin- eller tandlægekort og udfylde et helbredsskema.

Du bedes oplyse om et evt. medlemskab af Sygeforsikringen Danmark, så vi automatisk kan indberette for dig ved betalingen af din regning.

Hvis du ønsker at blive indkaldt automatisk til det regelmæssige tandeftersyn, kan du vælge om dette skal ske via post, e-mail eller sms. Hvis du ønsker det, kan du også få en sms-påmindelse før din næste aftale.

Vi kan rekvirere din journal og tidligere røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge, hvilke giver en stor fordel, også ved første konsultation.

Tandlæge- og Implantatklinikken Trianglen, Østerbro

Christian Ibsen-Bjerget ApS

Østerbrogade 74-76, 2. Sal,
2100 Købehavn Ø

Telefon: 35 38 14 54

Fax: 35 38 56 54

E-mail: Kontakt@Triatand.dk

Tandlæge-østerbro-triatandLOGO_IKON.png

Tlf. 35 38 14 54
kontakt@triatand.dk

Tandlæge-østerbroFACEBOOK_IKON.png
tandlæge-østerbro-INSTAGRAM_IKON.png
FIND VEJ

Tandlæge- og Implantatklinikken

Østerbrogade 74-76,

2. sal, 2100 København Ø

ÅBNINGSTIDER

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

08:00

09:30

07:45

09:45

07:45

-

-

-

-

-

16:30

17:30

16:30

19:00

15:30

bottom of page