Velkommen til Tandlæge- og Implantatklinikken Trianglen. Vi er altid glade for at modtage nye patienter, både unge som ældre. Om du kun har brug for en tandrensning og undersøgelse eller har et stort behandlingsbehov for genopretning af sunde tænder og et flot smil.

 

Tilbud til nye patienter:

Få dit første tandlægebesøg til 368,- samt et gavekort på 500*,-

Udfyld kontaktformularen eller ring på 35 38 14 54, allerede i dag

I en begrænset periode tilbyder vi nye patienter en grundig undersøgelse af tænder, tandkød og mund, inkl. røntgenbilleder til 368,-

Hvis du er 25år eller yngre koster det kun 301,-

Du vil få en Diagnostisk Grundydelse(DG) og røntgenbilleder(Bitewings) og hvis der i den forbindelse konstateres sygdomme der kræver yderligere behandling, vil du får et behandlingsoverslag, der giver et godt overblik over, hvad der skal laves og hvor meget det vil koste.

Det er her du du kan bruge dit gavekort på 500,- der kan benyttes til alle frie ydelser, fx. bedøvelse, plastfyldninger, kroner mv.

Hvis vi står i den dejlige situation, at der ikke er behov for yderligere behandling nu her, er du selvfølgelig velkommen til at gemme gavekortet, der vil virke de næste 3 år.

Hos Tandlæge- og Implantatklinikken Trianglen går vi højt op i tillid, faglighed og kvalitet, til en fornuftig pris. Vi benytter os af de nyeste hjælpemidler og behandlingsprincipper og går meget op i at lytte til dine ønsker og behov, så vi får de allermest tilfredse patienter.

Hos os, behøver du hverken være bange for tandsmerter eller lommesmerter, da vi ligger mellem 10 og 25% under priserne i forhold til andre klinikker på Østerbro.

*Kun i forbindelse med undersøgelse og røntgen/tandrens.

Implantatkonsultation:

Da vi har stor erfaring og ekspertise inden for implantatbehandlinger, tilbyder vi en gratis undersøgelse og et pristilbud på et eller flere implantater, uanset hvor stort dit problem er.

Udfyld venligst formularen og en klinikassistent vil kontakte dig hurtigst muligt eller ring på 35 38 14 54 og vi hjælper dig med det samme.

 

Ved første besøg:

Ved første besøg vil du blive registreret i receptionen, hvor du skal vise sundhedskort, evt. medicin- eller tandlægekort og udfylde et helbredsskema.

Du bedes oplyse om et evt. medlemskab af Sygeforsikringen Danmark, så vi automatisk kan indberette for dig ved betalingen af din regning.

Hvis du ønsker at blive indkaldt automatisk til det regelmæssige tandeftersyn, kan du vælge om dette skal ske via post, e-mail eller sms. Hvis du ønsker det, kan du også få en sms-påmindelse før din næste aftale.

Vi kan rekvirere din journal og tidligere røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge, hvilke giver en stor fordel, også ved første konsultation.

Kontakt formular