Behandlinger

BEHANDLINGER:

(Deles op i syv dropdowns med hver sin tekst og tilhørende billeder. Hver dropdown er en individuel side og hver af de links på næste dropdown skal så bare henvise til det sted på siden hvor beskrivelsen begynder)

1)Forebyggende tandpleje

Sat ind…

2) Kosmetisk tandpleje.

Tekst: Dit smil gør din hverdag lettere og gladere – men mange mennesker tør ikke smile pga. misfarvede eller defekte tænder. Vi kan gøre dine tænder lysere med tandblegning, eller vi kan fjerne misfarvninger og defekter og genskabe netop det, som du synes mangler ved dit smil. Vore tandblegninger foretages ved hjælp af blegegeler, som virker på tænderne i individuelt fremstiller skinner. Det er en meget skånsom metode, som desuden kan gentages med cirka to års mellemrum uden andre omkostninger end indkøb af ny gel.

 

3) Fyldninger, kroner og broer.

Tekst: I dag bruges plastfyldninger, da disse ikke indeholder kviksølv og støtter resttanden bedre end sølvamalgam, idet plasten ved forbehandling af tanden trænger ind i denne og limer tand og fyldning sammen. Det er ved brug af dette materiale blevet muligt at matche alle tandens farvenuancer.

 

Ved store defekter, meget svækkede eller revnede tænder, vil det ofte være nødvendigt at dække tanden med en krone. Denne kan være af porcelæn over en metalkerne eller helkeramisk, som ved brug af moderne kernematerialer har fået en helt unik kosmetik og styrke.

 

Broer erstatter manglende tænder. De fremstilles af samme materialer som kroner og bruges, hvis der mangler en eller flere tænder. Det er en forudsætning, at de tilstødende tænder er stærke nok til at bære broen.

 

4) Parodontosebehandling.

Tekst: Parodontose er en sygdom, som i større eller mindre grad rammer de fleste i løbet af livet. Den er til en hvis grad arvelig og rammer i høj grad rygere, sukkersygepatienter og personer med nedsat immunforsvar.

 

Parodontose starter som en betændelse i tandkødet ,der som oftest kun vil være lidt ømt og rødt og eventuelt vil bløde ved tandbørstning. Stoppes betændelsen ikke, kan den brede sig til kæbeknoglen, hvorved tænderne bliver løse og kan risikere at falde ud. Parodontose skyldes særlige bakterier i tandkødslommen omkring tanden. Når disse fjernes og holdes væk, forsvinder sygdommen.

 

Ved parodontosebehandling hjælper vi dig med at bremse sygdomsudviklingen ved regelmæssigt at rense tandrødderne og ved at vise dig, hvordan du bedst holder dine tænder rene.

Hos nogle er det nødvendigt at korrigere tandkødet kirurgisk for at kunne opnå et godt resultat.

 

5) Rodbehandling.

Tekst: En rodbehandling er nødvendig, hvis der er trængt bakterier ind i nerven pga. et stort hul i tanden, eller hvis et slag har ødelagt nervens forbindelse gennem rodspidsen.

 

Vi bruger de nyeste udrensnings- og fyldningsteknikker og har særligt fokus på dette område, hvor der i disse år foregår en rivende udvikling.

 

6) Implantatbehandlinger

Tekst: Implantatbehandlinger har vi udført siden 1997. Vi bruger nogle af verdens største, mest anerkendte og veldokumenterede implantatsystemer, som giver mulighed for resultater, der ikke kan skelnes fra naturlige tænder. (Indsæt link til Dentsply/Friadent).( Før- og efterbilleder).

 

Vi opdaterer løbende vores viden via kurser flere gange årligt i ind- og udland.

 

Vi har igennem årene opnået stor erfaring i håndtering af de områder, hvor der ikke umiddelbart er kæbeknogle nok til at indsætte implantater. Langt flertallet af implantatindsættelser foregår i disse tilfælde samtidig med knogleopbygning. På denne måde forkortes behandlingsforløbet væsentligt og gener minimeres.

 

Vi udfører visdomstandsoperationer, cystefjernelser og rodspidsamputationer.

 

Vi modtager også henvisninger til alle vores kirurgiske behandlinger. Kom op til en gratis konsultation, så vi kan give dig et tilbud.

 

7) Proteser

Tekst: Vi udfører protesebehandlinger med støbte stålstel, unitors, der kan forankres dels på egne tænder, dels på implantater. I samarbejde med kliniske tandteknikere fæstner vi løse tandproserer vha. forbindelser mellem protesen og et eller flere implantater i kæben.